Kuten äskeisessä päivityksessä kirjoitin, nyt oli tämän kuun ajan ensimmäinen kilpailuryhmä vauhdissa. Kuluva kausi oli erinomainen, mutta myös pettymyksiä mahtui mukaan.

Kolme nuorikkoamme aloittivat kaikki kohtalaisesti. Barbi juoksi totosijoja mukavasti, mutta huippuvauhtia täytyy vielä hakea ensi kuulle. Ennätykseltään hitain tästä kolmikosta. Perla oli hieman pettymys. Tämmä juoksi kolmen ja neljän sakkiin kuusi kertaa, mutta kärkisijat jäivät vielä puuttumaan. Vauhdeiltaan tamma oli toiseksi nopein. Harmi on pärjännyt mukavasti näyttelyissä, kuin raveissakin. Tamma on erittäin lupaava molemmilla puolilla, joten siitä odotetaankin tallin seuraavaa menestyjää. Ennätyskin tammalla on jo alle 20.

Rokilla ollut tasainen kausi, isommat ilon aiheet puuttuvat, mutta ykkössijoja kyllä löydettiin. Näyttelyissä ori on pärjännyt ja sertejä on tullut jo kaksi kappaletta. Toivotaan että juoksuvire vielä löytyy. Onja on kärsinyt laukoista tällä kaudella. Tamma ei saanut virettä päälle ja raha sijat jäivät uupumaan lähes kokonaan. Kengitystä on säädetty ja hieman säästelty jalkoja, sillä toinen etunen hieman oireilee. Jatketaan piikitystä ja toivotaan parasta. Pikku-Lenni juoksi tasaisen varmasti, mutta ykköset jäivät uupumaan toistaiseksi.

Capu oli vahva tämän kauden. Ori juoksi rahaa mukavasti ja ennätys tippui alle 14. Capusta on siis odotettavissa tallin uusin ykköstykki, kun Luca ja Intti jättävät radat kohtapuolin taakseen. Capun lisäksi Nata oli erittäin hyvä ja juuri nyt tuntuu että tamma on elämänsä kunnossa. Myöskin Natalta tippui ennätys, sekä voittosumma kasvoi vain. Lidijan kohdalla vahva kausi ja se kuuluu myös kahden edellä mainitun lisäksi ykkösryppääseen tältä kaudelta. Varustusta on hieman muutettu, jonka johdosta laukkoja on tullut jonkin verran.

Luca juoksi hyvän kauden ja edellisistä suunnitelmista poiketen ori juoksee vielä yhden kauden. Ensi kaudella onkin näytön paikka Moneymaker memorial-ajossa. Lucan lisäksi lähtöön on ilmoitettu Jere ja Intti. Intti alkaa kärsiä vanhuuden vaivoista ja ori saakin päättää uransa kyseiseen muistoajoon. Jalat eivät ole enää priimaa ja keuhkoissa on hieman rasituksen merkkejä. HYvä kilpuri kuitenkin ansaitsee päästä huipulla eläkkeelle. Kiitokset Intille kuitenkin erittäin mukavasta kilpaurasta ja hetkistä radoilla!

Toivotetaan oripojille onnea isoon kilpailuun ja palaillaan vielä hevoskatraan muutoksen merkeissä kohtapuolin.

 

- Sari