Vastoin kaikkia Sarin lupauksia on muutama hevonen tullut lisää. Nuoriso nimikkeellä kilpailee tällä hetkellä kuusi hevosta. Viimeksi niitä taisi olla vain neljä. Uusia tulokkaita löytyy tällä kertaa orien  puolelta.

In Cash Derby eli Kössi on hieman aranpuoleinen kaveri, jonka kanssa ollaan ajettu muutama harjoitus veto ja erittäin hyvältä näyttää. Ori on Divan, sekä Intin jälkeläinen, joten omaa verta löytyy tämän orin sukupuusta. Koelähdön Kössi juoksi ja kohta puolin aloitellaan starttailu. Debyytin ori taitaa tehdä kotiradalla joulukuun raveissa.

Kössin lisäksi on tullut Havaji Caesar eli Kessu. Kessu on Chitan puoliveli ja se saapuikin tänne Suomen kylmyyteen jenkkilästä. Siinä on orilla ollut hieman totuttelemista tähän kylmyyteen. Kessu on isosiskonsa tapaan vaikealuontoinen. Oria on jaettu ja sekin juoksee kohtapuolin ensimmäisen starttinsa.

Oma kasvatti Hoya kääntyi kolme vuotiaaksi ja tamman kaksi vuotiskausi onkin ollut erittäin lupaava, toivotaan että se jatkaa samaan tahtiin. Essin juoksu ura on ollut tasainen, mutta ei mitenkään sykähdyttävä. Liekö vain huonoa onnea että kaikki Knd Trotterssin kasvatit ovat hieman hitaasti kehittyviä. Lenni on pärjännyt yllättävän hyvin, voittoja on tullut mutta pikemminkin vain kakkossijoja. Odotellaan vielä muutama kausi jos tamma saisi ikäluokkansa hevosia hieman kiinni kehityksessä.

Helkky tuo mukavaa vaihtelua lämminveristen kastiin ja oma kasvatustyö alkaa näkyä. Tamma on erittäin lupaava ja onkin tahkonnut mukavaa tulosta radoilla. Vielä vähän hienosäätöä ja toivotaan että tamma pärjää tulevaisuudessakin.

Kaikin puoli onnistunut kausi siis nuorison osalta ja toivotaan että ensi vuosikin tuo ikäluokkatähtiä tiimin hevosiin. Ensi kaudelle on odotettavissa muutama nuorikko, mutta muuten pitäydytään kyllä näissä vanhemmissa hevosissa. Odotellaan että muutama tamma siirtyisi siitokseen ennenkuin otetaan lisää ulkomaista voimaa kilpailemaan.

Hyvät joulun odotukset, nämä bloggaukset ovat tältä vuodelta minun osaltani ohi! Lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta.

- Santeri