Enimmistön päätöksellä jyrättiin Kaarlo ja uusin suomenhevoskasvatti jäi kotiin kasvamaan. Nimekseen pikku tamma sai Helinä ja Helkyksikin tammaa haukutaan. Erittäin mukava luonteinen ja helppo tamma. Tällä kaudella tamma juoksi muutaman startin ja nappasi sieltä muutaman sijoituksen. Odotusten mukaisesti siis käynnistyi tamman raviura.

Alma on kärsinyt hieman kengitysongelmista. Se ei millään sopeutuisi talvikenkään ja tämän takia laukkoja on tullut hieman liikaa. Kun kelit ovat sallineet ja tamma on päässyt starttaamaan kesäkengässä niin sijoitukset ja vauhdit ovat pysyneet toivotulla tasolla. Täytyy vain ajaa muutama harjoitushiitti talvikengässä jos tamma vaikka pysyisi ravilla.

Ferrari on ollut vahva. Orin peruskunto on kohdillaan, eikä kengityksen muuttaminen ole vaikuttanut juoksuun mitenkään. Voittoja ja sijoituksia on tullut mukavasti. Kohta päästään ilmoittelemaan oria jalostukseen. Hiphei on on ollut hieman alikunnossa varsomisen jälkeen, eikä starteissa ole menestystä tästä johtuen tullut. Nyt ajetaan tammalle peruskuntoa talvea vasten ja katsotaan josko juoksu alkaisi maistua vielä ensi kaudella, vai onko aika jo siirtyä siitokseen?

Itseäni himottaisi hankkia yksi raviponi, jonka kanssa pääsisi starttailemaan ja vierailemaan näyttelyissä, katsotaan nyt mitä miespuoliset sanovat. Pihattokin on valmiina ollut tyhjillään. Pääsisi poniori vähän ojentamaan tuota nuorisoa kuriin. ;)

Kiitos ja hei! T. Sari