Heinäkuu on loppumassa ja elokuuta lähestytään. Loma on vietetty ja paluu arkeen tapahtuu. Hevoset ovat startanneet harvakseltaa, ensi viikolla olisi tarkoitus starttailla hieman aktiivisemmin.

NDM karsintoihin osallistuvat hevosemme ovat kaikki muut paitsi Ella päässyt jatkoon. Ella starttaa vielä yhdessä karsinnassa, toivotaan että sieltä jatkopaikka irtoaisi. Jere, Diva ja Helmi (!) pääsivät jatkoon ja seuraava karsinta on elokuulla, josta päästään taas kolmannelle kierrokselle. Toivotaan, että varsinkin vanhempi polvi pääsee jatkoon.

Suru-uutisiakin on. Heinäkuussa suuri tappio koetteli tallillia. Rakas hölmö Uuno-ori jouduttiin lopettamaan irtopalan takia. Leikkaus ei olisi tullut kysymykseenkään, eikä irtopaloista parannuta ilman leikkausta. Santerilla otti koville, mutta ehkä mies selviää. Lisäksi Leksa sairastui lannehalvaukseen, jonka seurauksena ori löytyi aamulla kuolleena karsinastaan. Valitettavia asioita, mutta niille ei voi mitään. Toivotaan, että orit pääsivät parempaan paikkaan.

Iloisimpiin asioihin, ensi kuulle on tarkoitus syntyä taas muutama varsa. Niistä ja hevosten kilpailutilanteesta parempaa infoa ensi päivityksessä!

 

// isla.