Yllätyksiä mahtuu tähän kuukauteen. Kolmivuotiaat siirtyvät nelivuotiskaudelle positiivisin mielin ja hyvin eväin. Capuche on yllättäjä tästä kuusta. Se juoksi toiseksi Kriterium-raveissa ja kuittasi itselleen 45 000v€n potin, joka nostaakin orin voittosumman huikeaan nousuun. Lisäksi ori on napannut muitakin voittoja, eli orin kohdalla kausi on sujunut erittäin hyvin.

Capun jälkeen toinen yllättäjä on Cilla. Vaikka isla. kuinka manasi tamman halua juosta niin tällä kaudella Cilla on selkeästi parantanut. Se juoksi ensimmäiset voittonsa ja ennätyskin tippui nopeammaksi kaikista kolmesta.  Ruokintamuutokset ovat selkeästi auttaneet. Vaisumman kauden juoksi Crisse, jolle juoksu ei maittanut. Kiimat häiritsivät selkeästi ja vasta loppukaudesta saatiin tamma kulkemaan haluttua vauhtia.

DD jatkaa tasaisesti, oria on vähän säästelty, sillä jalat eivät ole olleet ihan priimaa ja jonkin verran on jouduttu piikittämään etusten vuohisia. Lisäksi ori on kärsinyt hieman vieroitusoreista kun Ella vaihtoi tallia. Dd otti sen yllättävän raskaasti, mutta ehkäpä se helpottaa. Natalla on myöskin ollut hyvä kausi ja se on parantanut selkeästi edelliseen. Juoksu on kulkenut ja vauhti tippunut erittäin hyvin. Toivotaan että jalat kestävät vielä muutaman kauden. Nyt ainakin näyttäisi hyvältä. Kanja on ollut hieman vaisumpi, mutta ei sekään täysi pettymys ole ollut. Laukat ovat hiukan häirinneet, mutta kyllä se siitä. Muuten kun tammalla on mennyt niin hyvin.

Daalia on juossut mukavasti ja tasaisesti, oria on hieman saatu tasattua alku-uran vaikeuksien jälkeen. Nyt ori on menossa tutustumaan näyttelyihin ja katsomaan mitä tuomarit sanovat orista. Toivotaan parasta. Lidi on niin ikään jatkanut vahvasti, se juoksee rahaa tasaiseen tahtiin, eikä sen kanssa ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi tamma sijoittui hyvin Precious Autumn-lähdössä kolmanneksi.

Chita on juossut tasaisen varmasti ja parantanut otteitaan. Ehkä äitiys vain teki hyvää jääräpää tammalle. Laukkoja olisi toki voinut tulla vähemmän. Luca, sekä Intti juoksivat hieman vaisumman kauden, ne ei saavuttanut montaakaan sijoitusta. Parannellaan hieman treenisuunnitelmaa ja muutetaan varustusta. Ehkä vauhdit siitä nousevat. 

Helmin kausi meni odotusten mukaan. Sijoituksia ropisi ja rahaa tuli. Tamma on pysynyt terveenä ja virkeänä. Muutama kausi alle ja sen jälkeen siitokseen. Jere saavutti voittoja ja sijoituksia tarpeeksi ja rahaakin tuli. Lisäksi ori juoksi Master Autumn lähdössä kolmanneksi. Iloinen yllätys kauden päätökseen.

Kaiken kaikkiaan hyvä kausi, jotkut hieman alisuoritti ja jotkut paransivat. Katsellaan ja palaillaan, nyt pitäisi jatkaa viikokokoukseen tiimin tiloihin. Adios!

- Santeri