Tosiaan, suomanhevoset ovat poistuneet radoilta kokonaan. Ferrari ja Hippi jättivät radat taakse menestyksekkään kilpauran jälkeen. Nyt parivaljakko toimii siitoksessa. Alma jouduttiin siirtämään siitokseen hankosiden vamman takia ja se ei ole lainkaan huono päätös, sillä jalostuspuolella tammalla on vielä paljon annettavaa.

Helinä etsii tällä hetkellä kilpalevaa kotia ja tällä hetkellä onkin nyt yksi ehdokas ja keskusteluja käydään paraikaa. Lisäksi ponitoiminta loppuu, sillä Kaarlo ei jaksanut ponipuolta enää pyörittää. Kaikki neljä ponia on nyt myynnissä ja niistä saa laittaa tarjouksia.

Lämminveristen puolella muutoksia on tapahtunut muutaman kohdalla. Kanja siirtyi siitokseen hieman aikaisemmin kuin oli kaavailtu. Tamma on kärsinyt ikänsä ahtaasta hengitysteistä ja nyt onkin tehty tutkimuksia, minkä takia juoksu on hiipunut viimeisten kausien aikana. Syy löytyikin, kovat vauhdit rasittavat hevosta liikaa ja siitsura odottaa Kanjaamme.

Kanjan seuraajaksi talliin kuitenkin saapui uusi tammaneiti Diona. Tamma on Cillan sisarpuoli ja toivotaan että Diona on hieman vahvempi kuin siskonsa. Dionan lisäksi Walle ori saapui Crissen kasvattajalta Demon Trotterssista. Molemmat tapaukset starttaavat radoille ryhmä II mukana ensi kuussa. Lisäksi Wallen kaveriksi on hankittu orlov-tamma Ksenija Nek, joka saapuu talliin loppu viikosta. Ksenija starttaa myös uransa ensi kuussa.

Kasvatteja on lähtenyt maailmalle kaksi kappaletta ja nyt odotellaan jääkö Kaisan varsa omaan talliin vai meneekö sekin ulkopuolisille. Chitan ja Helmen varsat Prison ja Honey ovat molemmat löytäneet kodit ja nyt odotellaan vielä kauppojen varmistumista.

 

// isla.