Onpas taas laiskottanut tämä kuu. Hevosia on kilpailutettu ahkerasti, ja sijoituksia on tullut mukavasti. Lisäksi on muutamia kasvatteja syntynyt, jotka pääsevät kohtapuolin uusiin koteihin.

Kaksi vuotiaat ovat aloittaneet lupaavasti. Kanja on menestynyt paremmin kuin hyvin, eikä rahasijoilta olla oltu kuin kerran poissa kaikkien 15 starttien aikana. DD on aloittanut hieman vaisummin, mutta ei orillakaan huonosti ole mennyt. Erityisen ylpeä olen kasvattajakruunun finaalipaikasta ja itse finaalista kuudes sija. Ei huonosti ollenkaan maskottimme juoksemaksi. Nata on aloittanut myös vahvasti ja Kanjan tapaan, silläkään ei ole montaa rahasijoijen ulkopuolista juoksua juostuna.

Vanhempi sukupolvi lämpöisiä on niin ikään pärjännyt hyvin. Helmi on parantanut ennätystään huimasti ja juoksee jo 17-aikaisten sarjassa. Heti Helmen jälkeen parhaiten on pärjännyt Uuno, joka on myös parantanut ennätystään lukemiin 18. Vahvasti aloittanut Chita on ollut pienoinen pettymys. Muutamia sijoituksia on tullut, mutta laukkoja ilmenee aivan liian paljon. Voittosummakin jäänyt harmittavan pieneksi. Tamma siirtynee pian siitokseen, jos laukat vieläkin haittaavat juoksua.

Chitan tapaan Inttikin on kärsinyt laukoista, mutta kuitenkin tuonut muutamiakin voittoja kotiin. Orilla ollut ilmeisesti hieman vaisumpi kausi tätä nykyä. Positiivista voi sanoa sen, että ori on ainoa hevosistamme, joka pääsi Apinavaara cupista jatkoon, finaalia odotellessa. Tästä ikäluokasta huonoiten aloittanut Luca on parantanut otetaan. Sijoituksia ja rahaa on ropissut mukavasti, ja ennätys on pudonnut mukavasti. Hurmuri pojalla kuitenkin riittää ulkonäköä ja Luca onkin hakenut näyttelyistä sertin ja lisää on luvassa (ainakin toivottavasti).

Vanhemmilla tammoilla menee myös hyvin. Diva on parantanut aivan mahtavasti. Tamman ennätys hipoo 13,0 parempaa puoliskoa ja pääsääntöisesti starteissa on painettu menemään alle 14,0. Suurkilpailuissa tamma on ollut hieman vaisu, mutta ehkäpä se annetaan anteeksi. Ellalla ollut hieman vaisumpi kausi, vaikkei huono sekään. Tilillä tammalla on jo yli 30 000v€ joka on reilusti yli odotusten. Vielä kuin ennätys saadaan putoamaan niin on hyvä.

Suomenhevospuolella on vahvaa. Ori Ferrari on juossut yliodotusten. Rahaa orilla on yli 10 000v€ ja ennätys 30,0 paremmalla puolella. Harvoja on ne startit jossa ori ei olisi totosijoilla. Varsakin ehdittiin orilla teeteää. Huonona puolena se, että ori tarhaa tällä hetkellä yksin, yön pimeydessä. Tammapuolella Hippi on juossut muutamia rahasijoja, mutta varsa mahassa ei ihmeitä edes odoteta. Loppukuusta Hippi synnyttikin hieman dramaattisissa merkeissä tammavarsan. Varsa nimettiin olosuhteiden mukaisesti Meideiksi.  Tammavarsa etsii tällä hetkellä uutta kotia. ;)

Nuorikko parimme Leksa ja Alma on starttaillut muutaman kerran, mutta tuloksia ei ole vielä julkistettu. Odotamme kuitenkin hyviä sijoja, sillä treenit ovat menneet putkeen.

Ponit painelevat hyvää kyytiä, joskaan eivät niin usein kun hevoset. Benkku on lyömätön. Se on voittanut lähes kaikki starttinsa ja juoksi itsensä miniolympioiden finaaliin. Finaalissa ori kuitenkin ensimmäistä kertaa floppasi ja laukkasi mahdollisuutensa ulos. Uusia kilpailuja tulee kuitenkin kohta, joten se siitä. Netta on niin ikään sijoittunut mukavasti ja tuonut rahaa taloon. Netta nähtiin myös miniolympian finaalisssa. Sen vauhti ei kuitenkaan rittänyt finaalin kärkisijoille.

Peitsarime Rei ei ole päässyt starttailemaan kuin muutaman kerran ja menestyskin on ollut vaihtelevaa. Toisessa startissa Rei voitti ja toisessa oli viimeinen. Treenaillaan ja perehdytään peitsareihin.