Tilannekatsausta nuorison osalta Loka ja syyskuulta. Uusi tulokas Essi saapui Kind Trotterssista ja pääsi heti miten starttailemaan. Tamma ei niin lupaavasti aloitellut, mutta saa nyt nähdä onko haparointi vain kokemuksen puutetta. Luonteeltaan Essi on kuitenkin mitä mukavin.

Kaksi vuotiaista oma kasvatti Lenni, Sarin suosikki on napannut muutamia sijoituksia ja onkin aloittanut paljon vahvemmin kuin oletimme. Tästä pikku varsasta kun ei suurempaa juoksijaa odotettu. Positiivista kuitenkin.  Toinen kaksivuotiaamme Kaisa-tamma on osoittautunut juuri niin lupaavaksi kuin odotimme. Seitseman voittoa ja lähes kaikki startit rahasijoilla on paremmin kuin hyvin. Tulevaisuudessa kyllä tulemme tuomaan Hopper Stutterista lisää ravurin alkuja. Luonteeltaan Kaisa on vielä helppo hevonen, joten tästä tammasta odotetaan suuria.

Ainut nuorikko-orimme Rokki juoksee tasaiseen tahtiin ja nappasi nimiinsä kotiradan Baby Autumn-lähdön. Statistiikka näyttää mukavalta, vielä kun saataisiin hieman tasaisuutta juoksuun niin hyvä tulee.  Venäläisihme Onja on juossut myöskin tasaiseen tahtiin, voittojakin on ropissut. Ainoastaan muutamat laukat häiritsevät tamman statistiikkaa. Tamma on hieman liian herkkä äänille, jota pyritään korjaamaan varustuksella. Jos vaikka laukatkin tippuisivat pois Onjan kohdalta.

Kaikin puolin onnistunut ikäluokka, jonka kanssa starttaillaan hyvin mielin ensi kauteen.  Essi ja Lenni jäävät vielä tahkoamaan kaksivuotislähtöjä ja niiden seuraksi liittyy Chita-tamman jälkeläiset Laama ja Hoya. Varsoista otetaan tarjouksia vastaan ;)

 

// isla.