Minäpä olen aktivoitunut tämän blogin kanssa. Kisakalenterit on nyt päivitelty ja olisi aika taas summata kauden menesykset ja flopit. 

Aloittakaamme kaksi vuotiailla.  Rokki ja Kaisa ovat molemmat starttailleet muutaman kerran ja sijoituksia on molemmille tullut pari kappaletta. Onnistunut ikäluokka siis tällä kertaa. Onja on aloittanut lupaavasti, voittoja tammalta löytyy jo kaksin kappalein ja sijoituksia saman verran.

Kolmivuotiaat jatkavat samaan tapaan. Crisse yhtä vahvana kuin edellisellä kaudella ja Capu on vienyt jo nimiinsä neljä voittoa. Vaisuhkoa juoksunkulkua osoittaa edelleen Cilla, jonka kanssa täytyy nyt miettiä mitä tekee. Tasaisen vahvasti tamma napsii rahasijoja, mutta voittoon asti tammalla ei olla päästy. Varusteita on hieman muokkalitu, mutta eipä ole auttanut.

DD aloitti kauden vahvasti, mutta loppukaudesta on laukkoja tullut enemmän kuin tarpeen. Kengityksen kanssa on tapeltu, toivotaan että ensi kaudella ori parantaisi otteitaan. Kanja juoksi taasen erittäin hyvän kauden, ainoat huolet ovat laukat. Tamma kun ei ole päässyt päästelemään kunnon vauhteja starteissa. Nata jatkaa tasaiseen tahtiin, erityisempiä valopilkkuja ei ole, mutta etusten kanssa on ollut hieman ongelmia. Klinikkakäynti varattu ensi viikolle, joten katsotaan selviäisikö vaisuuden syy siellä.

Daalia juoksi vahvan kauden, eikä orista ole moitteen sijaa. Hauska persoona ja luonne, jonka kanssa on helppo työskennellä. Ennätyskin on tippunut. Lidi jatkaa venäläisten voitonkulkua ja saavutti myöskin mahtavan kauden. Lidilläkin ennätys tippui sekunnilla.

Chita on kärsinyt vasemman takajalan venähdyksestä, ja starteissa on ollut hieman vaisumpaa. Nyt venähdyksen pitäisi olla kunnossa ja päästään ajamaan muutamaa harjoitusvetoa ja sitten starttiin. Ennätys tammalla tippui kuitenkin tämän kauden aikana, siihen passaaa olla tyytyväinen. Intti ei niin ikään ole säästynyt vammoilta. Ori on hieman aristanut vasenta etusta ja kävikin ilmi, että kengitys on mennyt hieman pieleen. Nyt on korjailtu jälkeä ja ori alkaa kulkemaan paremmin ja nopeammin. Ennätys ei orilla tippunut. Tästä joukosta yllättäjä on ollut Luca. Ori juoksi ennätyksen alle 15 pintaan ja sijoituksia on tippunut tasaiseen tahtiin. Lisäksi näyttelyistä on saatu sertti, jonka jälkeen täytyisikin hakea chapionin arvonimeä.

Jere on jatkanut vakuuttavia näyttöjä, ja sijoituksia on ropissut. Ennätys on tippunut ja statistiikka näyttää hyvältä. Kohtapuolin oria tarjotaan jalostukseen ulkopuolisille tammoille, joten kiinnostuneet ottakaa yhteyttä. ;) Helmi on yllättänyt taas ja juossut sijoituksia enemmän kuin toivottiin. Pikku tammastahan on kuoriutunut oiva kilpuri radoille. Ellan kanssa on juostu hieman vähemmän, muttei tamma ole kyllä tuottanut pettymystä.

Diva juoksi hieman vaisumman kauden, kun varsa mahassa. Ansaittu eläke tuli nyt tammalle eteen.  Nyt odotellaan varsaa syntyväksi. Katsotaan jätetäänkö varsa kotiin kasvamaan vai myydäänkö se maailmalle.

Suomenhevospuolella on vahvaa. Ferrari ja Hippi juoksivat itsensä virtuaalimestaruuden finaaliin. Hippi päräjsi mukavasti finaalissa, mutta Ferrari ei niinkään pärjännyt. Ennätys molemmilla on tippunut. Lisäksi Alma on juossut mukavasti ja ennätys on jo 30 paremmalla puolella.

eli pettymyksiä on tullut, mutta myös valopilkkuja löytyy. Katsellaan ja näkyillään. Toivottavasti ensi kausi sujuisi hieman paremmin joidenkin hevosten