Eli niin. Ajatus lähti oikeastaan pistää kimppa pystyyn ihan muutaman hevosen voimin. Kuitenkaan se ei onnistunut sillä lisää oli saatava koko ajan. Loppu peleissä hevoslauma kasvoi 13 hevoseen (joka on minulle paljon kun enimmillään hevosia minulla on ollut n ~ 6kpl) ja karsinapaikat vakiinnutettiin 15 paikkaan. Kaksi hevosta vielä pystyy ottamaan.

Pääasiassa hevoskaartimme kostuu amerikkalaisista, mutta muutama suomalainen, poni ja yksi venäläinenkin löytyy tallistamme. Jokaisella hevosella on oma tarkoituksensa ja jokainen on tavallaan tärkeä minulle. Yritän pikku hiljaa esitellä hevosiamme. Tässä olen kertonut nyt kahdesta.

www.murunen.net/ravit/diva.htm / Hamo's Miami Diva

Diva tuli Pepiltä, ravitalli Jymysytä joka lopetteli uraansa. Divan valitsin pääasiassa sen takia että tykkäsin sen nimestä ja sillä oli jo jonkin verran tuloksia. Hyvä lisä nuorien hevostemme rinnalle. Divan kanssa olisi tarkoitus juosta vielä muutama kausi ja parantaa ennätystä jos vain suinkin. Sen jälkeen siitokseen ja näin.

http://www.murunen.net/ravit/ferrari.htm / Ferrari

Tuontisukuinen suomalaisori. Itse ihastuin Ferroon totaalisesti ja nyt se onkin yksi suosikeistani. Ulkonäöltään Ferrari on tumma ja ei niin tulinen. Ori on aloittanut kilpauransa todella voitokkaasti ja toivommekin että tulevaisuus olisi yhtä hyvä. Kilpauran jälkeen ori siirtyii jalostushommiin.

--

Tallin tilanne menee tällä hetkellä siinä että laittelen sivuja julkaisukuntoon ja päivittelen hevosten sivuja ja lisäilen uusia. Lisäksi muutamat ravit odottavat tuloksia. Jos nekin saisi tässä tämän viikon aikana tehtyä.

 

// isla